• +381 (0) 22 801 005
  • +381 (0) 22 801 006
  • office@sun-dunav.rs

Higijena

 

Higijena - sada važnija nego ikada pre

Ovih dana higijena je tema o kojoj se sa razlogom puno priča. Vaši kupci i vi, naši partneri, svi smo mi postali svesni opasnosti kao nikada do sada.

Na sreću u samoj genetici Bizerbe je pridržavanje najviših higijenskih standarda koje Sun&Dun.a.v više od 20 godina praktično sprovodi.

Prisetimo se samo da je naša priča o uspehu započela sa vagom za mesare, mestu na kojem se uvek zahteva najviši mogući higijenski standard za rad sa hranom.

Do danas a i u buduće, Bizerba i njen ovlašćeni zastupnik Sun&Dun.a.v. je vaš kompetentni partner u svakom pogledu kada je u pitanju tema higijene.

 
 
 
 

U Bizerba portfoliju naći ćete niz inovativnih hardverskih i softverskih rešenja na temu higijene koja se primenjuje na ceo lanac snabdevanja hranom - od industrijskih postrojenja, uređenih hangara za pakovanje proizvoda pa do samih uslužnih i prodajnih pultova i kasa za plaćanje u maloprodajnim objektima.

Bilo da je reč o prehrambenoj industriji, logistici, veleprodaji, maloprodaji ili kvalifikovanoj trgovini, uvek se možete osloniti na sofisticirana rešenja koja će vam omogućiti da u potpunosti implementirate vaše specifične higijenske zahteve uz našu potpunu i bezrezervnu pomoć.